طرز تهیه سوفله موز، دسر و اتاق خوشمزه


فراروـ دسرها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین غذاها در جهان هستند. دسرها جزء اصلی مهمانی ها و یکی از اصلی ترین منوهای خوشمزه رستوران ها هستند که معمولاً بعد از غذا سرو می شوند. زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک می کند و عصری دلپذیر همراه با چای و قهوه محسوب می شود.

به گزارش فرارو، سوفله یک غذای فرانسوی است که به معنای پف کردن است. سوفله به عنوان غذا و به عنوان دسر تهیه می شود. اما وجه مشترک همه سوفله ها این است که برای تهیه آنها زرده و سفیده را جداگانه می زنند تا پف کنند. سپس با مواد دیگر ترکیب می شوند. سوفله موز یک دسر خوشمزه و شیک است که از ترکیب خامه، پودر قند، تخم مرغ، موز و گردو تهیه می شود که بسیار خوشمزه و مقوی است. در ادامه این مطلب طرز تهیه سوفله موز به همراه نکات و تکنیک های مهم مربوط به تهیه آن برای شما کاربران عزیز نمایش داده می شود.

مواد لازم برای تهیه سوفله موز

موز: 3 عدد
پودر قند: نصف پیمانه
تخم مرغ: 3 عدد
خامه قنادی: 1 پیمانه
پودر ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده: یک چهارم اندازه
وانیل: نوک یک قاشق چایخوری

نکات مواد اولیه

نکاتی در مورد پودر ژلاتین

ژلاتین ماده ای بی رنگ و بی مزه است که از کلاژن در قسمت های بدن حیوانات وجود دارد. برای حل کردن پودر ژلاتین همیشه از روش بنماری استفاده کنید. ظرفی حاوی پودر ژلاتین و آب را در بخار آب در حال جوش قرار دهید. به یاد داشته باشید که اگر ژلاتین را در دمای بسیار بالا ذوب کنید، بوی بد می دهد. همچنین یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین برابر با 4 ورق ژلاتین است. پودر ژلاتین را باید در ظرف دربسته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید. وقتی بسته حاوی پودر ژلاتین را باز می کنید تا 6 ماه فرصت استفاده دارید و بعد از آن خواص پودر ژلاتین از بین می رود.

نکاتی در مورد پودر قند

پودر قند

پودر قند باید از شکر تهیه شود. یعنی پودر قند دارد. اگر شکر را آسیاب کنید به اندازه شکر آسیاب شده نرم نمی شود. پودر قند مرغوب یک آرد نرم پودر قند است. توجه داشته باشید که پودر قند پس از ماندن در کیسه یا ظرف می تواند سفت شود. پس قبل از افزودن به مواد دسر حتما با گوشت کوب زده و سپس صاف کنید.

طرز تهیه سوفله موز مرحله به مرحله |

سوفله موز

۱- برای شروع کار، زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کرده و هر کدام را در ظرفی جداگانه قرار دهید.
2- نصف پودر قند را به همراه وانیل به زرده تخم مرغ اضافه کنید و با دور متوسط ​​همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کرم رنگ شود.
3- حالا پودر قند باقی مانده را به سفیده اضافه کنید و با همزن برقی با دور تند هم بزنید تا سفیده سفت شود و حالتی به خود بگیرد تا وقتی ظرف را برگردانید از آن خارج نشود.
4- پودر ژلاتین را در لیوان بریزید و با دو تا سه قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط کنید. سپس لیوان را در بخار پز یا سماور قرار دهید و صبر کنید تا ژلاتین کاملا در آب حل شود. سپس ژلاتین آماده شده را به مخلوط زرده تخم مرغ و پودر قند اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
5- در این مرحله خامه را با همزن برقی خوب بزنید تا فرم بگیرد. سپس آن را به ظرف زرده اضافه کنید و لیسک را کمی هم بزنید. سپس سفیده های زده شده را به این مخلوط اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا همه مواد خوب مخلوط شوند.
6- در مرحله آخر موز خلال شده و گردوی خرد شده را داخل دسر ریخته و مخلوط کنید. حالا سوفله آماده شده را در قالب مورد نظر بریزید و به مدت 6 ساعت در فریزر قرار دهید تا بسته شود. بعد از این مدت سوفله موز شما آماده شد، لذت ببرید.

طرز تهیه کرم فرم دار |

کرم تشکیل می شود

برای درست کردن خامه قنادی، معمولاً گفته می شود که آن را با همزن برقی به مدت 15 تا 20 دقیقه هم بزنید. اما همانطور که می دانید، در شیرینی پزی نیازی نیست که خیلی روی این برنامه ها تمرکز کنید و مهمتر از زمان بندی، ابزاری را که در دسترس دارید می شناسید.

به عنوان مثال، میکسر شما می تواند یک همزن قوی یا متوسط ​​باشد. البته نتیجه به دست آمده در 15 دقیقه با این دو همزن متفاوت بود. کرم را می توان با استفاده از یک همزن متوسط ​​در 15 دقیقه آماده کرد. اما همین نتیجه را می توان با یک همزن قدرتمند در 8 دقیقه به دست آورد.

حالا اگر قدرت همزن خود را نمی دانید و خامه را با همزن قوی به مدت 15 دقیقه مخلوط کنید، در نهایت چیزی که به دست می آورید خامه نیست. به برنامه ها توجه کنید؛ اما ملاک اصلی باید آشنایی و آگاهی از ابزار کار شما باشد. در این قسمت طرز درست فرم دادن به خامه قنادی را با شما در میان می گذاریم.

خامه لوازم قنادی را همیشه بسته به نیاز خود در بسته بندی های یک پوندی یا کیلویی یا کمتر بسته بندی کنید تا زمانی که می خواهید از آن استفاده کنید فقط بسته لازم را به فریزر ببرید. برای شروع خامه یخ زده را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا آب شود و بستنی درست شود.

سپس خامه را در ظرف مناسبی ترجیحاً فلزی بریزید و همزن را روی سرعت متوسط ​​قرار دهید. وقتی خامه یکدست شد، آن را روی سرعت بالا قرار دهید. وقتی خامه زده نشود براق است. اما وقتی شروع به آماده شدن می کند کم کم رنگ آن کمرنگ می شود. وسط کار یکبار همزن را خاموش کنید و خامه را با همزن ملایم و به صورت دورانی هم بزنید. خامه را برعکس کنید تا خامه در ته ظرف هم زده شود. برای اینکه خامه فرم گرفته بهتری داشته باشید، کاسه خامه فرم گرفته را روی سینی یخ بگذارید و با همزن مخلوط کنید.

علاوه بر مات بودن خامه، یکی دیگر از خصوصیات بارز خامه فرم گرفته این است که آثاری از تیغه های همزن در آن فرو رفته است. وقتی سر همزن را از ظرف خامه بیرون می آورید باید کرم را داخل تیغه های آن بچسبانید. وقتی خامه آماده شد، اگر ظرف را برگردانید، کرم هرگز پاک نمی شود. وقتی خامه آماده شد آن را زیاد هم نزنید. هر بار به همان اندازه که نیاز دارید کرم بسازید. چون بعد از یک فرم نمی توانید از آن برای تزیین کیک یا دسر استفاده کنید.


تمامی اخبار به صورت تصادفی و رندومایز شده پس از بازنویسی رباتیک در این سایت منتشر شده و هیچ مسئولتی در قبال صحت آنها نداریم