مسعود رسولی دبیر انجمن صنعت بسته بندی گوشت و پروتئین از کاهش سرانه مصرف گوشت ایران نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: مرکز آمار ایران مصرف سرانه گوشت قرمز را 4 کیلوگرم در سال برای هر نفر اعلام کرده است. . اما آنچه حقیقت دارد و من به شما می گویم حدود 3 کیلو است که برای هر جامعه ای یک آمار نگران کننده است.
به گزارش دیده بان ایران، دبیر انجمن صنعت بسته بندی ادامه داد: این مشکل گریبانگیر مردم شده است در حالی که به عنوان مثال در سال 93 سرانه گوشت قرمز چینی ها 5 کیلوگرم بود اما اکنون این رقم به 53 کیلوگرم رسیده است. این نشان می دهد که ما در جامعه ایران در این موضوع چه وضعیت وخیمی را تجربه می کنیم.
مدیر خبری اتحادیه مرکزی دام سبک به رسانه ها گفت: سرانه گوشت در کشور از 12 کیلوگرم در سال به 6 کیلوگرم افزایش یافته و به عبارتی با کاهش 50 درصدی مصرف مواجه است. در سپتامبر سال گذشته همانطور که انتظار می رفت، دست اندرکاران برای یافتن راهی برای حل این مشکل که ارتباط مستقیمی با سلامت خانواده ها دارد، متوجه شدیم که پس از گذشت 7 ماه نه تنها مشکل حل نشده، بلکه سرانه مصرف از 6 کیلوگرم به 4 کیلوگرم رسیده است. .
مسعود رسولی دبیر انجمن صنعت بسته بندی گوشت و پروتئین درباره کاهش سرانه مصرف گوشت با توجه به وضعیت اقتصادی جامعه گفت: مرکز آمار ایران سرانه مصرف گوشت قرمز در سال را 4 کیلوگرم به ازای هر نفر اعلام می کند. فرد در سال اما آنچه حقیقت دارد و من به شما می گویم حدود 3 کیلو است که برای هر جامعه ای یک آمار نگران کننده است.
دبیر انجمن صنعت بسته بندی ادامه داد: این معضل گریبان مردم را گرفت در حالی که به عنوان مثال در سال 93 سرانه گوشت قرمز چینی ها 5 کیلوگرم بود اما اکنون این رقم به 53 کیلوگرم رسیده است. این نشان می دهد که ما در جامعه ایران در این موضوع چه وضعیت وخیمی را تجربه می کنیم.
مسعود رسولی در خصوص کاهش قدرت خرید مردم گفت: این کاهش قیمت در شرایطی است که قیمت گوشت بر خلاف سایر اقلام مصرفی با افزایش قیمت قابل توجهی مواجه نیست. اما نابسامانی اقتصادی «قدرت خرید» مردم را بسیار کاهش داده است. این وضعیت بدی است زیرا استاندارد جهانی مصرف هر نفر در روز 100 گرم گوشت است که با آمار فعلی فاصله زیادی دارد. حتی در شرایط بد، هر فرد باید 20 کیلوگرم گوشت در سال مصرف کند که 3 برابر مصرف فعلی است.
دبیر انجمن صنعت بسته بندی گوشت و پروتئین با اشاره به وضعیت نامناسب شرکت های فعال در صنعت گوشت گفت: تاکنون هیچ موردی از تعطیلی شرکت ها نداشته ایم. اما اگر وضعیت بهتر نشود و مصرف کاهش پیدا کند یا در همان آمار باقی بماند، حتما شاهد تعطیلی یا کاهش شرکت ها خواهیم بود.